| Vyr. Auroro kabinetas | |
|
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Vyr. Auroro kabinetas Pen. 07 17, 2009 2:56 am | |
| Keite atidre duris ir triuksmingi iejo: -Lab dien kada bus iklinta ta kvėša arba kitaip sakant 2+3?Man jau atsibodo laukti,-psipiktinusi preiškė. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Vyr. Auroro kabinetas Pen. 07 17, 2009 2:16 pm | |
| -Ką gi, užjaučiu,- pasakė ir nežymiai šyptelėjo.- Tačiau nepakanka įkalčių, kad galėčiau ją įkišti už grotų. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Vyr. Auroro kabinetas Pen. 07 17, 2009 10:44 pm | |
| -Gi lavona radot as nusikankinau ir seip ne taip kazka parasiau ko dar norit?-piktai suriko. |
|
| |
Ahita Sangue Pabėgusi kalinė/ Klastūnyno šeštakursė
Pranešimų skaičius : 4308 Miestas : Sun City Join date : 2009-06-04 Age : 29
| Temos pavadinimas: Re: Vyr. Auroro kabinetas Št. 07 18, 2009 2:42 pm | |
| Sara nesibeldus įėjo pro duris. -Laba diena,- pasisveikino su Rozi.- Keite, ieškojau tavęs...- pasakė.- Žinojau, kad būsi čia. Man reikia su tavim pasikalbėti. | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Vyr. Auroro kabinetas Št. 07 18, 2009 2:45 pm | |
| Rozi įspėjamai pažiūrėjo į Sarą. Žinau, kad dabar skaitai mano mintis, Sara. Nereikėjo čia ateiti,- pagalvojo, žiūrėdama jai į akis. -Panele Somit, lavoną mes radom, bet negalim įrodyti, kad tai Bellos Swan darbas. Jūsų pareiškimas geras, bet jūs nepilnametė. Teismas, aišku,bus, bet iki jo direktorė negali būti suimta. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Vyr. Auroro kabinetas Št. 07 18, 2009 2:48 pm | |
| Sara ramiai žiūrėjo į Rozi. -Čia apie Melisos kūną kalbat?- uždavė retorinį klausimą.- Mano mama negalėjo to padaryti. Ji savo seserį mylėjo ir jai tikrai nebuvo pasimaišęs protas,- rimtai pasakė. | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Vyr. Auroro kabinetas Sk. 07 19, 2009 9:53 pm | |
| -Bet padarė, o protas jai nežinai jai jau seniai yra pasimaišes,-nepatenkinta garsiai pasakė. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Vyr. Auroro kabinetas Tr. 07 22, 2009 2:15 pm | |
| Sara rimtai pažiūrėjo į Keitę. -Netikiu, kad ji tai padarė. Beje, po to mes kelis kartus bendravom. Jos protas visiškai sveikas,- pasakė. | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Vyr. Auroro kabinetas Tr. 07 22, 2009 3:36 pm | |
| -Labai ziaurei abejoju ja reiketu i koke psiku ligonine uzdaryti,-pasake Keite. |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Vyr. Auroro kabinetas Tr. 07 22, 2009 4:26 pm | |
| -Panele Somit, bus teismas, galėsite jame liudyti. Iki to laiko nieko negaliu padaryti. Teks kęsti direktorę,- pasakė. Sara, žinai, ką daryti,- pagalvojo, žiūrėdama į ją. Tada vėl pažiūrėjo į Keitę. -Dar norit ką nors pasakyti?- paklausė. |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Vyr. Auroro kabinetas Tr. 07 22, 2009 4:28 pm | |
| Sara niūriai linktelėjo, nežiūrėdama į Rozi. Bet vis dėl to pamėgino išgelbėti Keitę: -Juk tai beprasmiška... niekas nepatikės, kad ji žudikė. Aš netikiu. Keite, gal pamirškim viską? | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Vyr. Auroro kabinetas Tr. 07 22, 2009 5:51 pm | |
| ((nepagavau nuo ko mane isgelbeti nori? gal so rozi ruosiesi mane nuzudyti ar kaip?)) Pasvajokit,-pagalvojo Keitė ir tare atsisukusi į Sara: -TAI APIE PASIKALBETI NOREJAI? |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Vyr. Auroro kabinetas Tr. 07 22, 2009 7:29 pm | |
| ((Muhahahaha-hą. Būtent xDDD Dabar sige esu pasirašius, kas manęs turėtų saugotis. Esi ten įvardyta. O jeigu tavo varda parasysiu prie ,,Būsimos aukos", nebeišsigelbėsi xDDD)) Sara pavartė akis. -Apie savo motiną. Bet dabar jau viskas aišku... Iki, Keite,- pasakė. Tada apsisuko ir išėjo iš kabineto. | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Vyr. Auroro kabinetas Tr. 07 22, 2009 8:05 pm | |
| Keitė tai pat pikta išėjo iš čia. |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Vyr. Auroro kabinetas | |
| |
|
| |